Kotitalouksille

Kokemus ja osaaminen

Olemme toimittaneet aurinkovoimaloita asiakkaillemme paikallisesti Pirkanmaalle sekä muun muassa Keski-Suomeen, Pohjanmaalle, Etelä-Pohjanmaalle, Pohjois-Savoon ja Satakuntaan. Kokonaisuudessaan toimitukset Suomessa käsittävät useiden megawattien tehon ja aurinkopaneeleita yli 10 000 kappaletta. Tiimillä on monipuolinen ja laaja kokemus, joka on karttunut niin kotimaisissa projekteissa kuin kansainvälisissä yhteistöissä yliopistojen kanssa.

Meillä Cleaner Futurella ydinosaamista projekteissa on aurinkoenergiatekniikan suunnittelu, hankinnat kotimaisilta ja ulkomaisilta toimittajilta, projektin hallinta sekä projektien toteutus yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.

Miksi hankkia aurinkoenergiaa?

Aurinkoenergian valitseminen on fiksu valinta sekä lompakolle että planeetalle. Hyödyntämällä auringon voimaa voit merkittävästi pienentää sähkölaskujasi samalla kun teet positiivisen vaikutuksen ympäristöön. Aurinkoenergia on puhdasta, uusiutuvaa ja runsasta, tarjoten kestävän ratkaisun ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Miksi Cleaner Future?

Kuusi hyvää syytä valita aurinkoenergia kotitalouteen

1.

Saat meiltä totuudenmukaisen tuottoarvion vuosikymmeniksi eteenpäin

2.

Erinomaiset hankintayhteydet johtaviin eurooppalaisiin toimittajiin

3.

Aurinkovoimaloiden tekninen- ja taloudellinen suunnittelu asiakkaan etuja ajatellen

4.

Luotettava kumppani, joka työskentelee yhdessä asiakkaan kanssa ja tarjoaa asiakkaalle parhaat ratkaisut pitkällä aikavälillä

5.

Joustava ja mukautuva projektiorganisaatio sekä koordinointi ja hallinta

6.

Täydelliset avaimet käteen -toimitukset

Tutustumme henkilökohtaisesti jokaiseen kohteeseen jo ennen varsinaista asennusvaihetta. Suunnittelemme juuri sinulle sopivan ratkaisun pohjautuen laajaan ammattitaitoomme ja kohteen ominaisuuksiin, jolloin saat omasta oikein mitoitetusta voimalastasi suurimman mahdollisen hyödyn sekä vastinetta investoinnillesi.

Asennamme kaikki kotitalousjärjestelmät ns. avaimet käteen -periaatteella, sillä haluamme tehdä aurinkovoimalan käyttöönotosta asiakkaallemme mahdollisimman mutkatonta. Tyypillinen toimitusaikamme kotitalousasiakkaille on noin 2–3 viikkoa sopimuksen allekirjoittamisesta sähköä tuottavan järjestelmän käyttöönottoon. Avullamme pääset pienentämään hiilijalanjälkeäsi ekologisella ratkaisulla vaivattomasti. Palvelemme kotitalousasiakkaitamme Pirkanmaan ja Satakunnan alueella sekä tapauskohtaisesti myös muualla.

Kotitalousvähennys

Aurinkopaneelien hankinnan asennustyöstä saat kotitalousvähennyksen. Vuonna 2023 kotitalousvähennyksen määrä on 40 % asennuskustannuksista vähennettynä 100 €:n omavastuuosuudella. Voit tarkistaa ajankohtaiset verottajan kotitalousvähennystä koskevat ohjeet täältä:  https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/vahennykset/kotitalousvahennys/  

Kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä. Puolison kanssa yhdessä voi saada siis maksimissaan 4500 euroa vuodessa kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Saat vähentää 40 % työn osuudesta, jos olet ostanut työn yritykseltä. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamassasi laskussa on työn osuutta 5 875 euroa. Jos yhden henkilön vähennyksen maksimimäärä ylittyy mutta vain toinen puolisoista hakee vähennystä, niin Verohallinto vähentää ylimenevän osan automaattisesti toisen puolison verotuksessa. Silloin 100 euron omavastuu menee molemmilta puolisoilta. 

Menestyksekkäitä asiakastarinoita

Esimerkki Asiakas
Toimitusjohtaja
Yrityksen nimi

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere."

Usein kysytyt kysymykset

Mitä minun pitää tehdä, jotta saan oman aurinkovoimalan?
Tarvitaanko asentamiseen toimenpidelupa?
Onko investointi aurinkoenergiaan taloudellisesti kannattava?

Kiinnostunut aurinkoenergiasta?

Ota yhteyttä ammattilaisiimme.

Ota yhteyttä

GEF Vision

Tässä seurantatietoja vuonna 2020 käyttöönotetusta pienestä 3,7kWp voimalasta, jossa paneelit on asennettu katolle länsi-lounaan suuntaan.

Oma asiantuntijasi

Asiantuntijamme auttaa sinua kaikissa aurinkoenergiaan liittyvissä kysymyksissä, olipa sitten kyseessä yritys- tai yksityiskohde.
Niko Kömi
Aurinkopaneelimiäs
+358 40 7736 473

Hankintaprosessi

1.

Tutustuminen kohteeseen ja aurinkoenergian tuoton kannalta merkittävän tiedon kerääminen

Tämä voidaan tehdä alustavalla tasolla keskustelemalla asiakkaan kanssa ja hankkimalla satelliittikuvien perusteella tietoa auringonvalon määrästä kohteessa. Jatkoa varten tarvitsemme asennuskohteesta tiedot katon materiaalista, kattokaltevuudesta ja korkeudesta sekä mahdollisten vapaiden sulakepaikkojen käytettävyydestä.

2.

Tuottolaskelma

Kartoitamme kohteen potentiaalin aurinkoenergian näkökulmasta. Tarkemman laskelman tekemiseksi voimme hyödyntää tietoja sähkönkulutuksestasi vuosi- ja kuukausitasolla. Nämä tiedot saa maksutta sähköyhtiön kulutusseurantapalvelusta. Tarvitsemme myös tiedon siitä mitä aurinkovoimalalta odotetaan.

3.

Suunnittelu ja tarjous

Tietojen pohjalta suunnittelemme kohteeseen parhaiten sopivan järjestelmän ja laskemme tarjouksen järjestelmän hinnasta. Käymme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman ja tarjouksen läpi.

4.

Maksuvaihtoehtojen läpikäynti

Kerromme asiakkaallemme eri maksutavoista ja valitsemme niistä sopivimman vaihtoehdon.

5.

Päätös ja sopimus

Tarjouksen ja selventävien keskustelujen jälkeen on päätösten aika. Kun hankintapäätös on tehty, teemme aina kirjallisen sopimuksen hankinnasta asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen pääsemme varaamaan tarvittavat komponentit ja työvoiman järjestelmää varten.

6.

Asennus sopimuksessa määritettynä ajakohtana

Sähköverkkoon liitettävän aurinkoenergiajärjestelmän asennuksessa kaikki sähköiset kytkennät ovat sähköurakoinnin alaista työtä. Ammattitaitoiset asentajamme asentavat järjestelmän ja sille tehdään käyttöönottotarkastus. Asiakas saa kirjalliset mittauspöytäkirjat käyttöönottotesteistä.

7.

Vastaanottokuittaus

Asiakas hyväksyy järjestelmän käyttöönoton.

8.

Verkkoyhtiön käyttöönottolupa

Rekisteröimme järjestelmän verkkoyhtiölle ja sen jälkeen verkkoyhtiöltä saadaan käyttöönottolupa kytkeä järjestelmä verkkoon.

9.

Järjestelmä toiminnassa!

Aurinkovoimala on käytössä ja toimii automaattisesti, tuottaen asiakkaalle omaa ekologista sähköä!

Rahoitusvaihtoehdot

Tarjoamme kuluttaja-asiakkaillemme yhteistyössä OP rahoituksen kanssa jopa 10 vuotta maksuaikaa aurinkoenergiajärjestelmälle. Voit milloin vain maksaa luoton kokonaan pois tai maksaa luoton tasakokoisissa erissä pois. 3 kuukauden jälkeen luoton korko on OP-prime + 6,95 %. Lisäksi luotosta menee 7 €/kk laskutuspalkkio. Rahoituksen voit saada seuraavien ehtojen täyttyessä:

- Yksityishenkilö, joka asuu (ja työskentelee) pysyvästi Suomessa
- Täysi-ikäinen
- Ei maksuhäiriöitä
- Säännölliset ja riittävät palkka- tai eläketulot Luoton voi hakea yksi henkilö tai esimerkiksi puolisot yhdessä
- Omistusasunto, johon perusparannus kohdistuu

Luottopäätöksen saat vaivattomasti netissä, eikä pankissa asiointia tarvita. Et tarvitse käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. Rahoituksesta maksetut korot ovat vähennettävissä verotuksessa, kun kyseessä on oman vakituisen asunnon peruskorjaus.