Kotitalouksille

Kotitalouksille

Aurinkopaneelien hankinnan asennustyöstä saa kotitalousvähennyksen. Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen määrä on 40% asennuskustannuksista vähennettynä 100€:n omavastuuosuudella. Voit tarkistaa ajankohtaiset verottajan kotitalousvähennystä koskevat ohjeet: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/.

Tiesitkö, että tarjoamme myös rahoitusmahdollisuutta?

Rahoitus

Tarjoamme kuluttaja-asiakkaillemme yhteistyössä OP rahoituksen kanssa 3 kk:ta kulutonta ja korotonta maksuaikaa aurinkoenergia järjestelmälle toukokuun 2021 mennessä tehdyille tilauksille. Asiakas voi milloin vain maksaa luoton kokonaan pois tai maksaa luoton tasasuurissa erissä pois. 3 kuukauden jälkeen luoton korko on OP -prime + 6,95%. Lisäksi luotosta menee 7€/kk laskutuspalkkio. Rahoituksen voi saada seuraavien ehtojen täyttyessä:

  • Yksityishenkilö, joka asuu (ja työskentelee) pysyvästi suomessa.
  • Täysi-ikäinen.
  • Ei maksuhäiriöitä.
  • Säännölliset ja riittävät palkka- tai eläketulot.
  • Luoton voi hakea yksi henkilö tai esimerkiksi puolisot yhdessä.
  • Omistusasunto, johon perusparannus kohdistuu.

Luottopäätöksen saa vaivattomasti netissä, ei tarvitse käydä pankissa. Asiakas ei tarvitse käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. Asiakkaan rahoituksesta maksamat korot ovat vähennettävissä verotuksessa, kun kyseessä on oman vakituisen asunnon peruskorjaus.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Katso usein kysytyt kysymykset