Yrityksille

Yrityksille

Monissa yrityksissä sähkönkulutus on suurimmillaan juuri aurinkoisten tuntien aikana ja näin ollen moni yritys hyötyy merkittävästi aurinkoenergiasta! Aurinkoenergialla on myös mahdollista pienentää merkittävästi hiilijalanjälkeänne, minkä lisäksi sillä vähennetään riippuvuuttanne sähköverkosta. Myös sähkön hankinnan kustannusten ennakoitavuus paranee. Aurinkoenergia mahdollistaa siis puhtaan ja päästöttömän energian tuottamisen kiinteään hintaan pitkälle tulevaisuuteen. Samalla aurinkoenergian hyödyntäminen luo yrityksestänne positiivista kuvaa ympäristöystävällisenä edelläkävijänä.

Suunnittelemme yrityksellenne parhaiten sopivan ratkaisun. Järjestelmä mitoitetaan aina teidän tarpeidenne mukaan.Kannattavinta on hyödyntää mahdollisimman suuri osa tuotetusta energiasta itse ja minimoida verkkoon syötetyn sähkön määrä. Tämä mahdollistaa säästön sähkön lisäksi sähkönsiirrossa ja -verossa. 

Yrityksenä voitte hakea Business Finlandilta investointitukea 15% hankkeen verottomasta kokonaishinnasta. Olemme mukana investointituen hakuprosessissa ja autamme teitä tukihakemuksen tekemisessä. Tehtäväksenne jää tarvittavien dokumenttien toimittaminen Business Finlandille.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Katso usein kysytyt kysymykset