Yrityksille

Yrityksille


Monissa yrityksissä sähkön kulutus on suurimmillaan juuri aurinkoisten tuntien aikana ja näin ollen moni yritys hyötyy merkittävästi aurinkoenergiasta! Aurinkoenergialla on myös mahdollista pienentää merkittävästi hiilijalanjälkeä ja lisäksi sillä vähennetään riippuvuutta sähköverkosta. Myös sähkönhankinnan kustannusten ennakoitavuus paranee. Aurinkoenergia mahdollistaa siis puhtaan ja päästöttömän energian tuottamisen kiinteään hintaan pitkälle tulevaisuuteen. Samalla aurinkoenergian hyödyntäminen luo yrityksestä positiivista kuvaa edelläkävijyydestä sekä ympäristöystävällisyydestä.

Suunnittelemme yrityksellenne teille parhaiten sopivan ratkaisun. Järjestelmä mitoitetaan aina yrityksen tarpeiden mukaan. Yritykselle kannattavinta on hyödyntää mahdollisimman suuri osa tuottamastaan energiasta itse ja minimoida verkkoon syötetyn sähkön määrä. Tämä mahdollistaa säästön itse sähkön lisäksi sähkönsiirrossa sekä sähköverossa.

Yritykset voivat hakea ELY -keskukselta investointitukea 20% hankkeen verottomasta kokonaishinnasta. Olemme mukana investointituen hakuprosessissa ja autamme asiakasta tukihakemuksen tekemisessä. Asiakkaan tehtäväksi jää tarvittavien dokumenttien toimittaminen ELY -keskukselle.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Katso usein kysytyt kysymykset